Korpa Korpa 0
Korpa
Proizvodi

Big Berkey

Šifra:
Big Berkey
Besplatna dostava:
da
Web cena:
54.000 rsd
Podeli na:
Specifikacija

Berkey® prirodni prečišćivači vode
Berkey® sistemi prirodnih prečišćivača najefikasniji su i najekonomičniji sistemi prečišćavanja vode za ličnu upotrebu – pružaju pouzdano i jednostavno prečišćavanje vode u normalnim kao i u izvanrednim okolnostima za filtriranje. Štoviše, Berkey® sistemi namenjeni su za prečišćavanje bilo tretirane, bilo potpuno netretirane vode iz izvora kao što su udaljena jezera, potoci, bare i ribnjaci, voda u stranim zemljama gde su propisi u najboljem slučaju ispod standarda. Savršeno za svakodnevnu upotrebu a nužno u okruženju kada struja, voda pod pritiskom i/ili ispravna voda nisu dostupni.


ZDRAVLJE – Berkey® sistemi daleko nadilaze druge sisteme filtracije jer uklanjaju viruse, štetne patogene bakterije, ciste i parazite baš kao i štetna hemijska zagađenja nečistoće dok istovremeno zadržavaju životno važne minerale potrebne organizmu. Berkey sistemi pružaju uistinu najzdraviju, najčišću i najukusniju vodu do koje se može doći.

PRAKTIČNOST – Berkey® sistemi postavljaju se za par minuta - bez alata, struje, vodovodne instalacije ili odvoda. Uz to, rade jednostavno i jednostavno se održavaju.

EKONOMIČNOST – Berkey ® sistemi su jednostavno najekonomičniji sistem za prečišćavanje vode koji se može nabaviti (12 lipa litra). Jedinstvena izvedba omogućuje da sa lakoćom menjate ili čistite filter članke kada je to potrebno.

SNAGA – sa lakoćom prečišćavaju normalnu vodovodnu vodu a opet, toliko su moćni da efikasno prečišćavaju sirovu, neobrađenu vodu iz izvora kao što su udaljena jezera i potoci. Ne samo to, Berkey® sistemi idealni su sistemi za prečišćavanje vode kao rezervno sredstvo u slučaju prirodnih katastrofa kao što su uragani, poplave, potresi, nestanak struje kao i lokalna i nacionalna izvanredna stanja kada može nedostajati obrađene pijuće vode.


FLEKSIBILNOST – Berkey® sistemi su tako pogodni i jednostavni za upotrebu da ih možete poneti bilo gde: na letovanje, u lov i kampiranje, u studentsku sobu a idealni su za kamp kućice i plovila.

ELEGANCIJA – elegantni polirani inox 304 visoke kvalitete čini Berkey® sisteme privlačnim dodatkom svakoj kuhinji ili domu. I uz to, svaki je sistem čvrst i izdržljiv.  

PROVERENA PROŠLOST – Uvek jednako postojani i efikasni gravitacijski sistemi za prečišćavanje vode koji se koriste u Berkey® sistemima izdržali su test vremena. Gravitacijsku filtraciju koriste organizacije pomoći stanovništvu kao što je UNICEF, mirovne snage, međunarodna društva Crvenog Krsta te misionari i delatnici koji na razne načine pomažu stanovništvu u preko 140 zemalja širom sveta.

Berkey® tajna - za još više informacija kliknite ovde!

Big Berkey™ jedan je od 6 sistema konstruiranih od visokopoliranog inoxa 304. Sistem dolazi sa 2 već ugrađena članka za prečišćavanje i primjenjuje poslednja tehnološka dostignuća. Ovaj sistem ima rezervoar za 8,5 litara gotove čiste vode a kad je u upotrebi visok je 50 cm i prečnika 21,6cm. Prilikom prenosa gornja posuda uklapa se u donju te je sustem visok samo 33 cm. Sa ugrađena 2 Black Berkey™ članka za prečišćavanje sistem prečišćava do 13.2 litara vode na sat*. Sistem se može proširiti ugradnjom još dva članka te može prečišćavati do 26.5 litara vode na sat*  


(* - brzina kad je gornja posuda puna, brzina pomalo opada s nivoom vode u gornjoj posudi)

 

Slični proizvodi
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".