Korpa Korpa 0
Korpa

Preventiva zdravima i pomoc ozdravljenju

Ukoliko su vam doktor ili nutricionista preporucili konzumiranje fermentisanog ulja jetre bakalara, zelimo da vam predstavimo novu generaciju ovoga proizvoda.
U bocici se nalazi 2/3 fermentisanog ulja jetre bakalara I 1/3 specijalnog sirovog maslaca.
Proizvod se zove Royal gel ili Royal kapsule i nalazi se u ponudi u nasem web sopu.
Mleko za sirovi maslac iz hladne centrifuge su proizvele krave koje vode pasnjacki zivot I zive na severu na pasnjacima tzv. Velike ravnice (Great L.).  Pasnjaci su posebno pripremljeni I krave pasu travu kada je u predreproduktivnoj fazi  kako bi se stvorio Faktor X ili Aktivator X- najjaci poznati antioksidans u prirodi. Naucnik Rosalind Wultzen je otkrio da ulje ovog maslaca stiti ljude (I zivotinje) od ukocenosti –degenerativnog artritisa ili kalcifikacije zglobova. Pasterizacijom mleka, nazalost ovaj Wultzen faktor se u potpunosti unisti.
Royal gelom u jednom proizvodu dobijate: 
-    sve vitamine rastvorljive u mastima:
•    vitamin A
•    vitamin D
•    vitamin E
•    vitamin K
-    aktivator X, najjaci prirodni antioksidans
-    omega 3 esencijalne aminokiseline, linolna kiselina (kardiovaskularno, antikancerogeno  I pozitivno dejtvo na imuni sistem), CLA (konjugovana linolna kiselina), butirinska kiselina (zivotna energija za sluznicu creva), laurinska kiselina…
Koriscenje ovih ulja pomaze kod: jacanja imunog sistema, stiti od otvrdnuca arterija, katarakti, kalcifikacije pinealne zlezde ili epifize (ona luci melatonin), smanjuje inzulinsku rezistenciju, pomaze iskoriscenje kalcijuma i magnezijuma u organizmu, podstice rast misica I ozdravljuje creva (sindrom propusnosti creva) zatvarajuci rupice koje su napravili korencici zloglasne Kandide albikans.
Ne sadrzi laktozu i za razliku od ghee maslaca nije termicki obradjeno.
Preventivna dnevna doza za Royal gel mesavinu je ½ kafene kasikice, a ako se radi o bolesti povecati dozu.  Ukoliko kupite ovu bocicu obezbedili ste unos vrhunskih hranljivih materija za 96 dana (3 meseca). Cena proizvoda je 7.399 dinara sto znaci da dnevna doza kosta 77 dinara I sigurno da nase zdravlje vredi toliko.
Napomenuli bismo iz sopstvenog iskustva da je ukus Royal gela znacajno prijatniji te je nasu malu decu bilo lakse nagovoriti da popiju u odnosu na jaci ukus cistog fermentisanog ulja (prihvatili su ga iz prve dok su pred cistim uljem zatvarali usta rukama I bezali).
Toplo Vam preporucujemo ovaj proizvod.
 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".