Korpa Korpa 0
Korpa
Proizvodi

Filter članci Black Berkey

Šifra:
Filter članci Black Berkey
Besplatna dostava:
da
Web cena:
23.500 rsd
Podeli na:
Specifikacija

Black Berkey™ članci za prečišćavanje
Formulaciju Black Berkey™ članaka za prečišćavanje testirali su u laboratoriji ovlašćeni od države i agencije EPA te rezultati testiranja nadilaze NSF/ANSI Standard 53. Nema potrebe za skupim jednokratnim filterima. Black Berkey™ članci za prečišćavanje mogu se čistiti. Kada se protok vode smanji jednostavno izribajte Black Berkey™ članak za prečišćavanje Scotch Brite krpicom ili četkicom pod mlazom vode, ponovo ugradite i vaš je sistem spreman za nastavak prečišćavanja vode. Svaki od izdržljivih i efikasnih članaka za prečišćavanje trajat će 11.356 litara (22.712 litara ako se radi o uređaju s dva članka) te Vam pružiti više godina efikansog prečišćavanja vode.

Black Berkey™ članci za prečišćavanje snažniji su od bilo kojeg drugog gravitacijskog filter članka. Mikro pore u Black Berkey™ člancima koji se mogu čistiti tako su male da virusi i patogene bakterije kroz njih jednostavno ne mogu proći. Ti se članci zapravo samodezinficiraju. Black Berkey™ članci za prečišćavanje tako su snažni da mogu ukloniti iz vode crvenu prehrambenu boju bez uklanjanja korisnih minerala potrebnih organizmu. U stvari, niti jedan drugi filter članak ne može takvo nešto ponoviti.

Slični proizvodi
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".