Korpa Korpa 0
Korpa
Proizvodi

Royal gel Green Pasture bez arome (BBE APR 2025.god)

Šifra:
Royal gel Green Pasture bez arome
Besplatna dostava:
da
Web cena:
6.200 rsd
Podeli na:
Specifikacija

Blue Ice Royal je neverovatna kombinacija 2/3 Blue Ice fermentisanog ulja jetre bakalara i 1/3 X-Factor Gold visokovitaminskog maslačnog ulja. Dr. Weston Price opisao je "magičnu" sinergiju na delu kada je svojim pacijentima još u 1930.-im godinama davao maslačno ulje zajedno s visokovitaminskim uljem jetre bakalara. Ova divna, sveta hrana bogata hranjivim materijama proizvodi se bez toplote kao snažna i jedinstvena mešavina dve najfinijih prirodnih terapeutskih namirnica.

Blue Ice Royal je bogat Omega-3 masnim kiselinama EPA i DHA, vitaminima A i D, CLA, laurinskom kiselinom, butirinskom kiselinom, antioksidansima, kapriličnom kiselinom i mnogim drugim hranjivim sastojcima koji popravljaju zdravlje i potiču imunitet. Uživajte u jednostavnosti koju pruža X-Factor Gold maslačno ulje i Blue Ice visokovitaminsko ulje jetre bakalara u kapsulama.

 

******* Sveta hrana bogata hranjivim materijama

******* sirova, negrejana ulja

******* bogato s Omega-3 masnim kiselinama (EPA & DHA)

******* bogato vitaminima A i D

******* pravo, čisto fermentisano riblje ulje

******* bez teških metala i rastvarača

 

Opis proizvoda i ukusa:

Tekući gel bez arome i antioksidansa - Samo 1/3 čisto zlatno maslačno ulje, 2/3 fermentisano ulje jetre bakalara + silicij-dioksid za stvaranje gela. Ništa drugo! Da je bez arome i nije sasvim tačno jer ako uživate u ukusu maslaca i ribe svidet će vam se ovaj ukus svežeg maslaca i ribe. Hladan se može progutati i kao komadić maslaca, s malo tečnosti.

Tekući gelovi se stvrdnu kada se drže u hladnjaku. Da biste izbegli ovo, držati na sobnoj temperaturi na tamnom mestu kao što je kuhinjski ormarić. Proizvod se može i smrznuti na duže vreme a nakon otvaranja može na sobnoj temperaturi stajati i do 6 meseci.

Napomena: Dodatak prirodnih aroma služi za poboljšanje doživljaja. Ipak, prevladava ukus ulja jetre bakalara, sličan ukusu kavijara.

Preporučena dnevna doza: pola čajne kašičice* (2,5g)

*Ovo je doziranje minimalno, kao dopuna već bogate prehrane. 
Više o doziranju vidi na: "Doziranje"

Slični proizvodi
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".