Korpa Korpa 0
Korpa
Proizvodi

Super probiotik - za decu 4 -19 godina

Šifra:
Super probiotik - za decu 4 -19 godina
Besplatna dostava:
da
Web cena:
4.500 rsd
Podeli na:
Specifikacija

Probiotik za decu proizvođača Flora Udo´s choice iz Kanade donosi žive mikroorganizme koji doprinose prirodnoj i zdravoj crevnoj flori kod dece.
Dobitnik nagrade Dečije zdravlje za 2017. godinu, bez GMO, bez glutena,  u kapsuli biljnog porekla i staklenoj ambalaži.
Za decu od četiri godine. 
Preporučena dnevna doza: 1-3 kapsule dnevnosa obrokom ili nakon jela. 
Pakovanje sadrži 60 kapsula (ako koristite po jednu kapsulu dnevno, pakovanje će trajati dva meseca).
Čuvati u frižideru ili zamrzivaču za maksimalni efekat.
Visok sadržaj „prijateljskih“ bakterija koji čuvaju organe za varenje i poboljšavaju imunitet, i uopšte za dobro zdravlje Vašeg deteta.
 7 sojeva živih probiotika adaptiranih za ljudskii crevni trakt, u vreme proizvodnje i pakovanja probiotika u ovu ambalažu jedna kasula sadrži gotovo dvostruku količinu od deklarisane (5 milijardi), kako bi u vreme isticanja roka za upotrebu sigurno sadržavala garantovanih minimum 3 milijarde živih probiotskih bakterija.
Jedna kapsula sadrži sledeće sojeve (koji prirodno žive u crevnom traktu deteta):
Lactobacillus casei........................900 miliona
Lactobacillus rhamnosus...............750 miliona
Lactobacillus acidophilus..............600 miliona
Lactobacillus plan tarum...............300 miliona
Lactobacillus fermentum................150 miliona
Bifidobacterium bifidum.................150 miliona
Bifidobacterium breve.....................150 miliona

Šta su probiotici i koja je njihova uloga?
Ljudsko telo je hodajući ekosistem: mikroorganizmi žive i u našem telu i na njegovoj površini. Prijateljske ili dobre bakterije se zovu i probiotici, žive u našem crevnom traktu i štite nas od loših bakterija koje izazivaju bolesti. Na primer, proizvode vitamine B i K, masne kiseline kratkog lanca, razgrađuju kolesterol i toksine koji se oslobađaju u organima za varenje. Pored uloge u crevnom traktu, probiotici su veoma značajni za naš imuni sistem, rad jetre i mozga, kontrolu telesne težine i drugoi. Kvalitet i dužina ljudskog života zavise od mikroorganizama koji žive u njemu.

Zašto je važno probiotike uzimati kao suplement?
Mnogi faktori mogu smanjiti i negativno uticati na broj dobrih bakterijau crevnom traktu deteta: infekcije i druge bolesti, uzimanje antibiotika, veštačko dojenje, visoko obrađena hrana, ishrana siromašna vlaknima, hlorisana voda, nepravilno spavanje, korišćenje lekova i  medikamanata, stres…
Ovi probiotici su za razliku od većine probiotika koje možemo naći u apotekama (koje samo prolaze kroz crevni trakt bez zadržavanja u njemu) HA (human adapted) što znači da uspešno naseljavaju i nastavljaju da žive u crevnom traktu.
Količina i vrste sojeva probiotika se tokom života menjaju u zdravom crevnom  traktu, stoga je važno korisiti probiotik za decu. Kao i  kod ljudi, i probiotici su efikasniji delujući u timu, zbog čega je kompanija Flora izabrala baš ove sojeve roda Lactobacillus I Bifidobacterium koje u većem broju  timski uspešno preživljavaju prolazak kroz organe za varenje, snažne stomačne  kiseline naseljavaju se u tankom crevu.

Slični proizvodi
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".