Korpa Korpa 0
Korpa
Proizvodi

Filter članci Berkey Fluor/Arsen

Šifra:
Filter članci Berkey Fluor/Arsen
Besplatna dostava:
da
Web cena:
14.500 rsd
Podeli na:
Specifikacija

Iako crni Black BerkeyTM članci za prečišćavanje efikasno uklanjaju i fluor i arsen i ostale teške metale koji se mogu naći u vodi, kod vode posebno opterećene teškim metalima ili fluoridirane vode (u nekim mestima u SAD, kod nas ne, osim ukoliko ima indikacija da je voda jače opterećena arsenom), dobro je ugraditi dodatne Berkey PF-2™ članke jer će oni prodžiti vek trajanja crnih Black BerkeyTM članaka za prečišćavanje, koji inače pokrivaju puno širi spektar onečišćenja.

Berkey PF-2™ filteri za fluor i arsen na sebe iz vode vežu sledeće nepoželjne materije:

  • FLUOR: natrijev fluorid (opasna materija iz zubne paste koja završava u otpadnim vodama), natrijev fluorsilikat, fluorosilikatnu kiselinu (hidrofluorosilikatnu kiselinu)
  • ARSEN: peterovalentni i pre-oksidirani trovalentni arsen
  • rezidualne ione ostalih teških metala

Od bezopasnog polipropilena 5 bez BPA, koji se ne otpušta u vodu

Prodaja samo u paru.

Berkey PF-2™ filteri za fluor i arsen dizajnirani su samo za istovremenu upotrebu s Black BerkeyTM člancima za prečišćavanje. Pričvršćuju se ispod gornje posude na navoj Black BerkeyTM članaka i stoje u donjoj posudi Berkey uređaja. Broj PF-2 filtera u donjoj posudi mora biti jednak broju Black BerkeyTM članaka za prečišćavanje u gornjoj posudi. Najčešće postavljan set od 2 PF-2 filtera potrebno je zameniti nakon 3.780 litara vode koja prođe kroz uređaj.

Berkey PF-2™ filteri za fluor i arsen pokriveni su garancijom od 6 meseci.

Slični proizvodi
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".