Korpa Korpa 0
Korpa
Proizvodi

Royal gel Green Pasture aroma čokolada 188 ml (BBE AVG 2024 god)

Šifra:
Royal gel Green Pasture aroma čokolada 188 ml
Besplatna dostava:
da
Web cena:
6.800 rsd
Podeli na:
Specifikacija

Blue Ice Royal je neverovatna kombinacija 2/3 Blue Ice fermentisanog ulja jetre bakalara i 1/3 X-Factor Gold visokovitaminskog maslačnog ulja. Dr. Weston Price opisao je "magičnu" sinergiju na delu kada je svojim pacijentima još u 1930.-im godinama davao maslačno ulje zajedno s visokovitaminskim uljem jetre bakalara. Ova divna, sveta hrana bogata hranjivim materijama proizvodi se bez toplote kao snažna i jedinstvena mešavina dve najfinijih prirodnih terapeutskih namirnica.

Blue Ice Royal je bogat Omega-3 masnim kiselinama EPA i DHA, vitaminima A i D, CLA, laurinskom kiselinom, butirinskom kiselinom, antioksidansima, kapriličnom kiselinom i mnogim drugim hranjivim sastojcima koji popravljaju zdravlje i potiču imunitet. Uživajte u jednostavnosti koju pruža X-Factor Gold maslačno ulje i Blue Ice visokovitaminsko ulje jetre bakalara u kapsulama.
 

******* Sveta hrana bogata hranjivim materijama

******* sirova, negrejana ulja

******* bogato s Omega-3 masnim kiselinama (EPA & DHA)

******* bogato vitaminima A i D

******* pravo, čisto fermentisano riblje ulje

******* bez teških metala i rastvarača

 

Opis proizvoda i ukusa:

Čokoladna krema, tekući gel – Za sve vas ljubitelje čokolade, dodan je organski kakao prah, organska aroma vanilije, organski list stevije te silicij dioksid radi stvaranja gela. Gel sprečava prolivanje kad se uzima kašikom.

Tekući gelovi se stvrdnu kada se drže u hladnjaku. Da biste izbegli ovo, držati na sobnoj temperaturi na tamnom mestu kao što je kuhinjski ormarić. Proizvod se može i smrznuti na duže vreme a nakon otvaranja može na sobnoj temperaturi stajati i do 6 meseci.

**Napomena: Dodatak prirodnih aroma služi za poboljšanje doživljaja. Ipak, prevladava ukus ulja jetre bakalara.

Preporučena dnevna doza: pola čajne kašičice* (2,5g)

*Ovo je doziranje minimalno, kao dopuna već bogate prehrane. Više o doziranju vidi na: "Doziranje"

Slični proizvodi
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".