Korpa Korpa 0
Korpa
Proizvodi

Super Bifido probiotik

Šifra:
Super Bifido probiotik
Besplatna dostava:
da
Web cena:
6.000 rsd
Podeli na:
Specifikacija
Probiotik za odrasle proizvođača Flora Udo´s choice iz Kanade donosi žive mikroorganizme koji doprinose i održavaju prirodnu i zdravu crevnu floru .
Bez GMO, bez glutena, bez kukuruza, kapsule biljnog porekla,  čuvati u frižideru, staklena ambalaža, dobitnik nagrade Taste for life za 2016. godinu
 Za odrasle od 19 godina
Preporučena dnevna doza: 1 kapsula sa obrokom ili nakon jela. 
Pakovanje sadrži 30 kapsula.
Čuvati u frižideru ili zamrzivaču za maksimalni efekat.
Visok sadržaj „prijateljskih“ bakterija (80% soja Bifidobacterium) koji čuvaju organe za varenje i poboljšavaju imunitet, i uopšte za dobro zdravlje svakoga od nas.
 8 sojeva živih probiotika adaptiranih za ljudskii crevni trakt, u vreme proizvodnje i pakovanja probiotika u ovu ambalažu jedna kasula sadrži gotovo dvostruku količinu od deklarisane (102 milijardi), kako bi u vreme isticanja roka za upotrebu sigurno sadržavala garantovanih minimum 61 milijardu živih probiotskih bakterija.
Jedna kapsula sadrži sledeće sojeve (koji prirodno žive u crevnom traktu čoveka):
Lactobacillus casei........................4,88 milijardi
Lactobacillus rhamnosus...............2,44 milijardi
Lactobacillus acidophilus...............1,83 milijardi
Lactobacillus plan tarum.................1,83 milijadi
Lactobacillus salivarius...................1,22 milijardi
Bifidobacterium bifidum...................9,15 milijardi
Bifidobacterium breve.....................27,45 milijardi
Bifidobacterium longum..................12,2 milijardi
 
Šta su probiotici i koja je njihova uloga?
Ljudsko telo je hodajući ekosistem: mikroorganizmi žive i u našem telu i na njegovoj površini. Prijateljske ili dobre bakterije se zovu i probiotici, žive u našem crevnom traktu i štite nas od loših bakterija koje izazivaju bolesti. Na primer, proizvode vitamine B i K, masne kiseline kratkog lanca, razgrađuju kolesterol i toksine koji se oslobađaju u organima za varenje. Pored uloge u crevnom traktu, probiotici su veoma značajni za naš imuni sistem, rad jetre i mozga, kontrolu telesne težine i drugoi. Kvalitet i dužina ljudskog života zavise od mikroorganizama koji žive u njemu.
 
Zašto je važno probiotike uzimati kao suplement?
Mnogi faktori mogu smanjiti i negativno uticati na broj dobrih bakterijau crevnom traktu ljudi: infekcije i druge bolesti, uzimanje antibiotika, visoko prerađena hrana, ishrana siromašna vlaknima, hlorisana voda, nepravilno spavanje, korišćenje lekova i  medikamanata, stres…
Ovi probiotici su za razliku od većine probiotika koje možemo naći u apotekama (koje samo prolaze kroz crevni trakt bez zadržavanja u njemu) HA (human adapted) što znači da uspešno naseljavaju
Količina I vrste sojeva se tokom života menjaju u zdravom crevnom  traktu, stoga je važno korisiti probiotik za svoj uzrast. Kao i  kod ljudi, i probiotici su efikasniji delujući u timu, zbog čega je kompanija Flora izabrala baš ove sojeve roda Lactobacillus I Bifidobacterium koje u većem broju  timski uspešno preživljavaju prolazak kroz organe za varenje, snažne stomačne  kiseline naseljavaju se u tankom crevu.
Slični proizvodi
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".