Korpa Korpa 0
Korpa
Proizvodi

Ulje jetre raže Green Pasture kapsule (bez želatina) (BBE MAJ 2024.god)

Šifra:
Ulje jetre raže Green Pasture kapsule (bez želatina)
Besplatna dostava:
da
Web cena:
5.200 rsd
Podeli na:
Specifikacija

Green Pasture Blue Ice ulje jetre raže odličan je izbor ulja riba hrskavičnjača jer ima visok udeo vitamina A, D, E i K2, kao i svih omega masnih kiselina. Dr. Westonu A. Priceu, koji je proučavao prehranu i nutritivnu vriednost različitih kultura duži niz godina, pripisuje se otkrivanje veze između zdravlja tih naroda i “svetih namirnica” koje su jeli, osobito ulja sirovih, fermentisanih jetri bakalara. On je otkrio da se mnoge kulture oslanjaju na fermentisano ulje jetre bakalara kako bi imali čvrst um, telo, i duh.

Iako veoma slično Blue Ice fermentisanom ulju jetre bakalara, Blue Ice fermentisano ulje jetre raže 4 je puta bogatije vitaminom E i ima 3 puta više za mozak važnog nutrijenta DHA (dokosaheksaenske kiseline), aktivnog sastojka u Omega-3 masnoj kiselini. DHA je poznata po tome da igra važnu ulogu u sprečavanju bolesti srca, u fetalnom razvoju te za održavanje normalne funkcije oka. Green Pasture koristi zaštićeni hladni postupak ekstrakcije i pročišćavanja kako bi stvorila Blue Ice fermentisano ulje jetre raže.

Fermentacija omogućuje lakše varenje i apsorpciju svih nutrijenata iz Blue Ice fermentisanog ulja jetre raže. A budući da u procesu fermentacije nije korišćena toplina zadržano je više vitamina, enzima i drugih jedinstvenih hranjivih materija. Među njima su:

  • kondroitin (potpora zglobovima),
  • skvalen (potpora antioksidantima)
  • alkilgliceroli (potpora imunitetu)
  • male količine kinona poput CoQ10.

I još više, raža za proizvodnju Blue Ice fermentisanog ulja jetre raže lovi se u drevnim vodama Aleutskih otoka na Aljasci. Stoga možete biti sigurni da je svaka šarža izuzetne čistoće, nezavisno testirana na teške metale i druge moguće zagađivače i uvek u skladu sa međunarodnim kriterijumima čistoće. Blue Ice fermentisano ulje jetre raže je gusto, bogato ulje krcato vitaminima, enzimima, pigmentima i prirodnim hranjivim materjama koji su vam potrebni kako bi održali snagu tela, uma i duha. Ovaj veoma snažan dodatak i superhrana može uvećati vašu energiju i rast mišića te poboljšati snagu mozga i vaše zdravlje općenito.

Bočica sadrži 120 pravih, velikih kapsula od 0,5ml, od biljne celuloze, za 60 dnevnih doza. 

*Ovo je doziranje minimalno, kao dopuna već bogate prehrane.

Više o doziranju vidi na: "Doziranje"
Slični proizvodi
Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".